10/9/12

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η νέα κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ συνεχίζει, στα βήματα της προηγούμενης, τη φορομπηξία του λαού για την ενίσχυση των τραπεζών και την πληρωμή των τοκογλύφων. Παρά την παλλαϊκή καταδίκη του χαρατσιού της ΔΕΗ και τη μαζική άρνηση πληρωμής του, στα μόνα που έκαναν πίσω είναι οι απειλές διακοπής ρεύματος λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού και η συνέχιση της επιβολής του για πάνω από 2 χρόνια. Είναι ένα πρώτο αποτέλεσμα των αγώνων μας.
Στο Βύρωνα το χαράτσι του 2012, έρχεται μεν σε 5 δόσεις όπως παντού, αλλά είναι αυξημένο σε σχέση με το 2011, λόγω αναπροσαρμογής της τιμής ζώνης στο Βύρωνα .

Στην συνάντηση της Ανοικτής Πρωτοβουλίας Βύρωνα ενάντια στα χαράτσια  που έγινε την Τετάρτη 5/9 εκτιμήσαμε ότι ο αγώνας μας πρέπει να ενταθεί για να φέρει ακόμα περισσότερα αποτελέσματα και να σταματήσει η αφαίμαξή μας και η λεηλασία των όποιων υπαρχόντων μας. Επιβεβαιώσαμε ότι συνεχίζουμε τη δράση μας και καλούμε τον κόσμο να αντισταθεί στην φορομπηξία και να συνεχίσει να μην πληρώνει τα χαράτσια της ΔΕΗ.
Η Ανοικτή Πρωτοβουλία Βύρωνα θα συνεχίσει τις τακτικές συναντήσεις της κάθε Τετάρτη για τον προγραμματισμό των δράσεων της και θα λειτουργεί επίσης κάθε Δευτέρα απόγευμα 6-8 και κάθε Παρασκευή 11-13 για την παραλαβή των εξώδικων γνωστοποιήσεων-δηλώσεων προς τη ΔΕΗ για τη μη πληρωμή του χαρατσιού.
Καλούμε στην πλαισίωση των δράσεων της επιτροπής και στην πρώτη επόμενη τακτική συνάντηση 12/9/2012, ώρα 6.30 μ.μ.. 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ