24/1/17

Την Τετάρτη 25/1 στις 3.30 στο Ειρηνοδικείο Αθήνας

Μαζικά και μαχητικά εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναγωνιστές Η. Σμήλιο και Ζ. Κλεισιάρη που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης για την αποτροπή των πλειστηριασμών. 
Συγκεντρωνόμαστε στο Ειρηνοδικείο Αθήνας της οδ. Λουκάρεως (κάθετος Λ. Αλεξάνδρας) πίσω από τον Άρειο Πάγο στις 3.30 το μεσημέρι της Τετάρτης 25/1, για να διαδηλώσουμε "Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια κράτους - τραπεζών-Όχι στις διώξεις των αγωνιστών"
Δεν θα αφήσουμε να πάρουν τα σπίτια μας τα κοράκια, δεν θα πληρώσουμε με τις ζωές μας την ασυδοσία των τραπεζών. 
Παρακάτω το κάλεσμα 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ <epitropi3den@gmail.com>
Ημερομηνία: 23 Ιανουαρίου 2017
Πρόταση - κάλεσμα που στάλθηκε από Περιστέρι και Κολωνό για παρέμβαση στα Ειρηνοδικεία την Τετάρτη 25/1. Εκτός από την εναντίωση στους πλειστηριασμούς, είναι σημαντικό να σταλεί αγωνιστικό μήνυμα αλληλεγγύης προς το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και τα μέλη του που διώκονται.

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες
Η δικαστική δίωξη εναντίον μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης συνεχίζεται, στοχοποιώντας συγκεκριμένα άτομα και με τελικό στόχο τον εκφοβισμό όλου του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υπεράσπιση λαϊκής κατοικίας - περιουσίας. Αν το  μήνυμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η ένταση της καταστολής για να εφαρμόζει  όλες τις ευρωμνημονιακές δεσμεύσεις και να αναλαμβάνει νέες, το δικό μας μήνυμα είναι το δυνάμωμα της εναντίωσης του λαϊκού κινήματος σε αυτές τις πολιτικές, για την ακύρωση και ανατροπή τους.

Απευθύνουμε κάλεσμα μέσω του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής προς όλες τις τοπικές συλλογικότητες, εργατικές λέσχες και σωματεία, την Τετάρτη 25 Γενάρη να διαδηλώσουμε στα Ειρηνοδικεία, όπου έχουν αναγγελθεί πλειστηριασμοί

Κανένα λαϊκό σπίτι σε κράτος - τράπεζες
Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις εναντίον μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, εναντίον του λαϊκού κινήματος.

Στα Ειρηνοδικεία Αθήνας και Περιστερίου συγκεντρωνόμαστε στις 3:30 μμ

Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού – Σεπολίων – Ακ. Πλάτωνος
Πρωτοβουλία Περιστέρι ενάντια στους πλειστηριασμούς

Παρακάτω 
Τελευταία ενημέρωση από το blog του ΣΥΣ Θεσσαλονίκης.

Η ματαίωση των πλειστηριασμών, το όργιο παρανομίας στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης και οι διώξεις