2/6/12

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ Β.Α ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 01/06/2012
 Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια καταγγέλλει το κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές με την επωνυμία «Κίνημα Δεν Πληρώνω» για την απόπειρα εκφοβισμού, με εξώδικο και τηλεφωνικές απειλές, σε μέλη του κινήματός μας χθες και με ξυλοδαρμούς, βία και βαρβαρότητες σήμερα στα διόδια των Αφιδνών.

Αφορμή η απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής να διαχωρίσουμε και να δημοσιοποιήσουμε τη θέση του κινήματός μας από το προαναφερόμενο κόμμα, που υπεξαίρεσε και καπηλεύτηκε τον τίτλο του κινήματος τόσων συλλογικοτήτων με δράσεις ανυπακοής πολλών χρόνων.
Σήμερα, 1η Ιούνη 2012, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής μας επιχείρησαν να μοιράσουν προκήρυξη που περιείχε και διαφοροποίηση του Κινήματός μας από το καρτούν κόμματος που κατασκεύασαν. Τη στιγμή εκείνη δέχτηκαν επίθεση από μαυροντυμένους, εξαγριωμένους με στειλιάρια, "οπαδούς" του "κόμματος", που δεν επέτρεψαν εν τέλει την παρέμβασή μας, δείχνοντας στην πράξη πως εννοούν τη δημοκρατία.
Οι μάσκες έπεσαν.
Πρωτεργάτες με χυδαιολογίες, υβριστικές απειλές και προπηλακισμούς ήταν ο "ηγέτης" τους Βασίλης Παπαδόπουλος, η γυναίκα του και οι γιοι του.
Οι "άνθρωποι" είναι επικίνδυνοι.
Η βία δεν λύνει προβλήματα. Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι όσοι εγκατέλειψαν τους κοινούς αγώνες δεν είναι σε θέση να εκφοβίσουν το Κίνημα. Τους αγνοούμε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
1/6/2012
Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια