16/12/11

ΤΥΠΙΚΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Του-της  ....................................................................................., κατοίκου ............................................,   οδός ........................................... αριθ………..…. ΑΔΤ……………………, ιδιοκτήτης/ τρια – επικαρπωτής-τρια  του ακινήτου επί της οδού ……………….………………………………… αρ………………, περιοχής……………………………………………………………. με αριθμό παροχής μετρητή της ΔΕΗ …………………………………………………… στο όνομα …………………………………………... 
ΠΡΟΣ
Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, που εδρεύει στην  Αθήνα, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.
**************************************
Με βάση τη μεταξύ μας σύμβαση είμαι πελάτης της εταιρίας σας. Στα πλαίσια της μεταξύ μας σχέσης, η Εταιρία σας την .............................  εξέδωσε  το με αριθμό .........................................λογαριασμό «Ηλεκτρικού Ρεύματος, Δήμου και ΕΡΤ» περιόδου κατανάλωσης από …………..........έως ........................, που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και ποσό για έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), κοινώς χαράτσι της ΔΕΗ, που σύμφωνα με το νόμο 4021/11 είμαι υπόχρεος στην καταβολή του.
Σας καταθέτω συν/να:  α) φωτοτυπία του λογαριασμού της ΔΕΗ β) και φωτοτυπία της απόδειξης πληρωμής του και σας ενημερώνω ότι με την προσκομιζόμενη απόδειξη πληρωμής πλήρωσα για το λογαριασμό της ΔΕΗ, το ποσό των € (ολογράφως) ………………………………........................................................(αριθμητικά)...…………………., που αντιστοιχεί στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος και στα  ποσά υπέρ του Δήμου – ΕΡΤ για την χρονική και ΟΧΙ στο έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) , κοινώς χαράτσι της ΔΕΗ.
Θεωρώ ότι εξόφλησα το λογαριασμό μου, επειδή κρίνω τον επιπλέον αυτό φόρο, εντελώς άδικο και παράνομο, αφού επιβάλλεται αδιακρίτως σε όλους  όσους έχουν σύνδεση με τη ΔΕΗ, ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι οικονομική δυνατότητα για την πληρωμή του και μάλιστα με ποινή τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, σε μια περίοδο ανεργίας, μείωσης μισθών και συντάξεων, ακρίβειας, επιβολής νέων φόρων και αύξησης των παλιών.
Για αυτό σας δηλώνω ότι το παραπάνω ποσό που πλήρωσα αποτελεί εξόφληση της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος και των ποσών υπέρ δήμου-ΕΡΤ και ΜΟΝΟ και ΟΧΙ του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. και απαιτώ από τη ΔΕΗ με βάση τις συμβατικές της υποχρεώσεις να μην προβεί σε καμιά ενέργεια για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου και ιδίως του δικαιώματός μου για αποζημίωσή μου από πρόκληση, λόγω διακοπής της παροχής ηλεκτρικού, οποιασδήποτε ζημιάς, θετικής και αποθετικής, και περιουσιακής ή ηθικής μου βλάβης.

Συν/να:
 1 φωτοτυπία απόδειξης πληρωμής
1 φωτοτυπία σελ. 2 λογ/σμού ΔΕΗ
Φωτοτυπία ΑΔΤ
Αθήνα,…………………………………...                                                                                      Ο/Η  ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ

                                                                                      ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ………………………….……………………………