1/2/12

ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

 
 Έγινε σήμερα το πρωί η συγκέντρωση στη ΔΕΗ Παγκρατίου. Στη συγκέντρωση συμμετείχε και η Ανοικτή Πρωτοβουλία φορέων και πολιτών Βύρωνα, μετά απόφαση της συγκέντρωσης στη Λουίζα, μαζί με τη  Συνέλευση για δράσεις ενάντια στα χαράτσια Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου, Ζωγράφου, που πήρε την πρωτοβουλία και μαζί με πολλούς κατοίκους. Απαιτήθηκε να μπορούν να εξοφλούνται λογαριασμοί χωρίς το χαράτσι και να μπορούν να γινονται διακανονισμοί. Υπενθυμίζουμε ότι γραπτά το αίτημα έχει κατατεθεί στη ΔΕΗ Παγκρατίου στις 27/1. Δείτε εδώ.

Σήμερα, μετά τη μαζική παρουσία των κατοίκων και επικοινωνία της τοπικής διεύθυνσης με τα κεντρικά δόθηκε εντολή από τα κεντρικά, να μπορούν να εξοφλούνται στα ταμεία της ΔΕΗ στο Παγκράτι, χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες, οι λογαριασμοί χωρίς το χαράτσι. Απλώς, πριν τα ταμεία, θα πηγαίνουν στα διπλανά γκισσέ με τα Νο: 1,2,3 και θα υπολογίζεται το ποσό για πληρωμή χωρίς το χαράτσι.
Αυτή η δυνατότητα υπάρχει πλέον σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε και από κινήματα από άλλες γειτονιές της Αθήνας στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε α.  Κερατσίνι,  β. Κηφισιά, γ. Κυψέλη, δ. Καματερό, ε. Ρέντη, στ. Παγκράτι.
Το έγγραφο που καταθέσαμε σήμερα 1/2/2012 για να υπάρχει ενημέρωση της ανοικτής Πρωτοβουλίας σε περίπτωση εντολών διακοπών στο Βύρωνα

Η ανακοίνωση που τοιχοκολήσαμε μετά την ανακοίνωση της ρύθμισης, έξω από τη ΔΕΗ Παγκρατίου
Λογ/σμος που πληρώθηκε στη ΔΕΗ Παγκρατίου μόνο για συγκεκριμμένο ποσό στις 3/1/2012. Με τον ίδιο τρόπο θα πληρώνεται και ο λογ/σμός χωρίς το χαράτσι.

Ακούστε ηχητικό αρχείο για το θέμα από τη συνέντευξη στο ραδιοσταθμό 105,5 στο Κόκκινο για το θέμα στις 1/2/2012 ώρα 13.45 από μέλος της Ανοικτής Πρωτοβουλίας φορέων και κατοίκων Βύρωνα ενάντια στα χαράτσια πατώντας εδώ