18/2/12

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9.30 πμ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Στην τακτική συνάντηση της Τετάρτης 15/2 αποφασίστηκαν:

- Δευτέρα 20/2, 9.30 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ Παγκρατίου για τη στάση της διευθύντριας κ. Σακελλαρίου απέναντι στους πελάτες  της ΔΕΗ και ειδικά σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν και απέναντι στα αιτήματα για διακανονισμούς και για δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών χωρίς το χαράτσι στα ταμεία της ΔΕΗ Παγκρατίου.

-Να προτείνουμε και στις άλλες πρωτοβουλίες και επιτροπές για τα χαράτσια από άλλες περιοχές και στα 3 ΔΕΝ κοινή συγκέντρωση-παράσταση στα κεντρικά της  ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη, που βρίσκεται και το γραφείο του Διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ Ζερβού.  

- Την Τετάρτη 22/2 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στη Λαμπηδόνα από κοινού με το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  
 3.    Να προχωρήσουν όσα εκκρεμούν  ( προετοιμασία της συνέντευξης τύπου, του  φυλλαδίου με επιχειρήματα, της 1. Να πάμε τη Δευτέρα 20/2 το πρωί 9.30 στα γραφεία της ΔΕΗ Παγκρατίου για να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας για τη στάση της διευθύντριας κ. Σακελλαρίου απέναντι στους πελάτες  της ΔΕΗ και ειδικά σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν και απέναντι στα αιτήματα για διακανονισμούς και τη διευκόλυνση για πληρωμή όσων δεν πληρώνουν το χαράτσι. Να ετοιμαστεί κείμενο-καταγγελία για τη στάση της και να τοιχοκολληθεί.
2 . Να προτείνουμε και στις άλλες πρωτοβουλίες και επιτροπές για τα χαράτσια από άλλες περιοχές και στα 3 ΔΕΝ κοινή συγκέντρωση-παράσταση στην Αθήνα στα κεντρικά της  ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη που βρίσκεται και το γραφείο του Διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ Ζερβού.  Αρχική προτεινόμενη ημερομηνία Πέμπτη 23/3, ώρα 11 το πρωί.
3.    Να προχωρήσουν όσα εκκρεμούν  ( προετοιμασία της συνέντευξης τύπου, του  φυλλαδίου με επιχειρήματα, της επίκαιρης αφίσας και της συνάντησης με το δήμαρχο για τη συζήτηση του θέματος στο δημ. συμβούλιο). 
4.   Να συνεργαστούμε με το Κοινωνικό – Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα που προτείνει την επόμενη Τετάρτη να κάνουμε τη συνάντηση στο χώρο της Λαμπηδόνας και να πάρει χαρακτήρα ανοικτής κοινής συζήτησης για τα χαράτσια.  ΄Ετσι, αποφασίσαμε την επόμενη Τετάρτη 22/2 στις 7.30 να κάνουμε συγκέντρωση στη Λαμπηδόνα με αυτό το χαρακτήρα και μετά να μείνουμε και για ένα κρασί, όπως είχαμε προταθεί και στη Λουίζα. Θα ετοιμαστεί και αφίσα για την προπαγάνδιση αυτής της συνάντησης.
6.    Επίσης, προτάθηκε από το Κοινωνικό-Πολιτιστικό Κέντρο τα Σαββατοκύριακα που δεν λειτουργεί το γραφειάκι μας , να βοηθήσει στη συγκέντρωση εξωδίκων και να ανακοινωθεί αυτό από κοινού στα ιστολόγια μας.