16/1/12

Ο δήμαρχος Βύρωνα με κούφιους λεονταρισμούς για τις διακοπές.

Πιεσμένος από την κατακραυγή των κατοίκων του Βύρωνα, γιατί δεν έχει κάνει καμιά ουσιαστική κίνηση υποστήριξης του αγώνα ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ, ο δήμαρχος Βύρωνα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.
Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία εγκύκλιο της κυβέρνησης, ούτως ή άλλως ο έφορος, μετά από αίτηση, δεν επιτρέπει τη διακοπή,  όταν πρόκειται για ευπαθείς κατηγορίες.

16 Ιανουαρίου 2012
Πηγή: markos.tv 

Στον Real fm και στην εκπομπή των Δημήτρη Μάρκου – Μάρως Λεονάρδου μίλησε ο δήμαρχος Βύρωνα, με αφορμή τις πρώτες εντολές να κοπεί το ρεύμα σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι.
Ο κ. Χαρδαλιάς αποκάλυψε ότι θα συσταθεί άμεσα ένα ειδικό συνεργείο τεχνικών, το οποίο θα αποκαθιστά αμέσως τη σύνδεση σε εκείνα τα νοικοκυριά που διεκόπη η ηλεκτροδότηση. Ξεκαθάρισε φυσικά ότι αναφέρεται σε όλους εκείνους που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ, είτε γιατί έμειναν χωρίς δουλειά, είτε γιατί έχουν τη δόση του δανείου τους που τρέχει και ανάλογες υποχρεώσεις.
Τόνισε, τέλος, προειδοπιώντας μ’ αυτό τον τρόπο αυτούς που θα εκτελούν τις εντολές διακοπής του ρεύματος, ότι όποιος τολμήσει να στερήσει από οικογένεια το δημόσιο και σημαντικότατο για την υγεία των πολιτών αγαθό, θα προκαλέσει τον ξεσηκωμό και την έκρηξη ολόκληρης της κοινωνίας.